Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία της ηθοποιού Χέδερ Λιντ, η οποία υποστήριξε ότι της επιτέθηκε (-)ουαλικά ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ πόζαραν για μια φωτογραφία.  
Εκείνος ήταν καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι, εκείνη στεκόταν δίπλα του και από την άλλη μεριά ήταν η σύζυγός του, Μπάρμπαρα Μπους.
Η ηθοποιός πόσταρε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «Όταν είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Τζορτζ Μπους πριν από τέσσερα χρόνια για να προωθήσω ένα τηλεοπτικό ιστορικό σόου στο οποίο εργαζόμουν, μου επιτέθηκε (-)ουαλικά καθώς ποζάραμε για μια φωτογραφία. Δεν ακούμπησε το χέρι μου. Με έπιασε από πίσω, ενώ ήταν καθισμένος στην αναπηρική καρέκλα και ενώ η σύζυγός του Μπάρμπαρα ήταν στο πλευρό του. Μου είπε και ένα βρώμικο αστείο».
Η Λιντ υποστήριζε ακόμη ότι ο τέως πρόεδρος της επιτέθηκε (-)ουαλικά και δεύτερη φορά: «Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με άγγιξε ξανά. Η Μπάρμπαρα τον κοίταξε με ύφος «όχι πάλι». Ο σωματοφύλακάς του μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογράφιση. Μας είχαν δοθεί οδηγίες να τον αποκαλούμε «Κύριο Πρόεδρο». Για εμένα η δύναμη ενός Προέδρου φαίνεται από την ικανότητά του να κάνει θετικές αλλαγές, να βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους και να χρησιμεύει ως σύμβολο της δημοκρατίας».
The stunning actress took to Instagram to make the allegations against the former president 
Η απάντηση Μπους
Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος σε δήλωσή του για το περιστατικό στη Daily Mail τονίζει: «Ο πρόεδρος Μπους ποτέ, κάτω από οποιαδήποτε περίσταση, δεν θα προκαλούσε εκ προθέσεως τέτοια πιέση σε κάποιον και ο ίδιος ζητά ειλικρινά συγγνώμη εάν η προσπάθειά του να κάνει χιούμορ προσέβαλε την κυρία Λιντ».
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις