Η «Walt Disney εταιρείες ΚΑΚ» (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών – σ.σ), που είναι θυγατρική εταιρεία της The Walt Disney Conpany, άνοιξε στο πολυκατάστημα παιγνιδιών γνωστό ως «Κόσμος του Παιδιού», στην οδό Λουμπλιάνκα, το πρώτο κατάστημα παιγνιδιών Disney στην Ρωσία. Έως το τέλος του έτους θα ανοίξουν άλλα τρία παρόμοια καταστήματα σε τρία διαφορετικά εμπορικά κέντρα.
 
«Είναι μια σημαντική στρατηγική πρωτοβουλία για εμάς. Θα είναι ένας μοναδικός χώρος στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να επικοινωνούν με τα πρόσωπα της Disney», δήλωσε η γενική διευθύντρια της Disney στην Ρωσία, Μαρίνα –Ζιγκάλοβα Όσκαν.
 
Το κατάστημα της Disney, που εκτείνεται σε 350 τ.μ., θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του πολυκαταστήματος παιγνιδιών «Ο Κόσμος του Παιδιού» και εκεί θα πωλούνται παιγνίδια με τους ήρωες της Disney, του Star Wars και της MARVEL. Συνολικά στο κατάστημα θα υπάρχουν 2.000 κωδικοί με παιγνίδια και αναμνηστικά. 
Σύμφωνα με την Μαρίνα –Ζιγκάλοβα Όσκαν, μερικά από τα είδη αυτά είναι μοναδικά, και δεν θα μπορεί να τα βρει κανείς σε άλλα καταστήματα στην Ρωσία. Η ίδια μάλιστα επεσήμανε ότι το κατάστημα αυτό στον «Κόσμο του Παιδιού» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που υπήρξε με την εταιρεία διαχείρισης λιανικού εμπορίου IDEAS4RETAIL και «είναι ένα εντελώς μοναδικό μοντέλο καταστήματος που υπάρχει μόνο στην Ρωσία» ενώ σε όλο τον κόσμο τα καταστήματα της Disney διευθύνονται μέσω της Disney Store.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις