Νέο σκάνδαλο τραντάζει τον Λευκό Οίκο

Νέο σκάνδαλο τραντάζει τον Λευκό Οίκο
Την ώρα που δεν λένε να κοπάσουν οι φήμες για ανάρμοστη σχέση της 29χρονης συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, Χόουπ Χικς, με τον Αμερικανό πρόεδρο, νέες καταγγελίες έρχονται στο φως με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά δεξί χέρι του Τραμπ, που φέρεται να είναι ζευγάρι με την Χικς. 

Ο Ρομπ Πόρτερ, πρωτοκλασάτο στέλεχος του Λευκού Οίκου, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία από τις δύο πρώην συζύγους. 

«Με τραβούσε γυμνή, με έβαλε κάτω από το ντους κι άρχισε να μου φωνάζει», ισχυρίζεται η δεύτερη πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Γιλουγκμπάι.

Με την πρώτη του σύζυγο, ο Πόρτερ χώρισε το 2013 και με την δεύτερη τον Απρίλιο του 2017. 

Ο Πόρτερ εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση, υπό το βάρος των αποκαλύψεων.
Η Τζένιφερ Γιλουγκμπάι, δεύτερη σύζυγος του Πόρτερ όπως και η πρώτη του σύζυγος, Κόλμπι Χόλντερνες, μίλησαν στη Daily Mail για τον προβληματικό γάμο τους: 

«Με κακοποιούσε  συναισθηματικά και σωματικά και γι 'αυτό έφυγα», λέει η Κόλμπι. O γάμος τους διήρκεσε συνολικά τέσσερα χρόνια.  

Φωτό της Κόλμπι 

Colbie tells DailyMail.com that while she and Porter were on a vacation in Florence, Italy, a couple of years after they married in the early 2000s,  Porter punched her in the face

Από την πλευρά της, η Γiλουγκμπάι έσπευσε να τονίσει ότι ποτέ δεν είδε τον Πόρτερ να είναι εκρηκτικός με τους άλλους αλλά και ούτε της είχε μιλήσει άσχημα μπροστά σε άλλους:« Όλα είχαν γίνει πίσω από κλειστές πόρτες».Ο Λευκός Οίκος τον στηρίζει 

Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος έσπευσε να προσφέρει ευρεία υποστήριξη στον Πόρτερ.

Ο Πόρτερ από τη πλευρά του, έσπευσε να δηλώσει στη Daily Mail: «Δεν θα σχολιάσω αυτό το θέμα, πέρα από το ότι πολλοί από τους ισχυρισμούς είναι συκοφαντικοί και απλά ψευδείς».Πόρτερ και Χόουπ έχουν ερωτική σχέση 

Ο 40χρονος Πόρτερ και η Χόουπ Χικς έχουν ερωτική σχέση με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» να επισημαίνει ότι το ζευγάρι κυκλοφορεί πλέον μαζί.

Η βρετανική εφημερίδα έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της μία φωτογραφία του ζευγαριού που τραβήχτηκε πριν από δέκα ημέρες.