Η μέθοδος που χρησιμοποίησε δεν είναι δα και… επιστημονική, αν, όμως, βγει αληθινός, θα έχει εξευτελίσει όσους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού των συντριμμιών της πτήσης MH370 από τις 8 Μαρτίου 2014 όταν και χάθηκαν τα ίχνη της μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος για έναν αυστραλό μηχανικό ονόματι Peter McMahon, ο οποίος υποστηρίζει ότι με τη βοήθεια του Google Earth εντόπισε τα συντρίμμια της πτήσης των μαλαισιανών αερογραμμών, 22,5 χλμ βόρεια του Μαυρίκιου και 16 χλμ. νότια του Round Island. Όπως, μάλιστα, δηλώνει ο McMahon, στην περιοχή αυτή δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ έρευνες λόγω κατηγορηματικής άρνησης αμερικανών αξιωματούχων.

Ο McMahon προέβη, επίσης ισχυρίζεται ότι το εξωτερικό του αεροσκάφους είναι γεμάτο τρύπες από σφαίρες κι αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι προσπάθησαν και πέτυχαν να κρατήσουν κρυφό το που κατέπεσε και γιατί.

«Δεν ήθελαν ποτέ να βρεθεί το αεροσκάφος γιατί αναγκαστικά, με τα ευρήματα αυτά, θα έπρεπε να ανοίξει νέα έρευνα».

Και επειδή δεν είναι παράλογο κάποιος να σκεφτεί ότι «ακόμα ένα άτομο που θέλει τα λεπτά δημοσιότητας που του αντιστοιχούν», αξίζει να επισημανθεί ότι ο αυστραλός μηχανικός έστειλε τις πληροφορίες Australian Transport and Safety Bureau (ATSB) και κανείς δεν μπορούσε να αποκλείσει ότι όντως επρόκειτο για το αεροσκάφος της Malaysian Airlines.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις