Το αριστούργημα του Άλαν Πάρκερ σε σενάριο του Όλιβερ Στόουν, επικαλέστηκε ο Πάνος Καμμένος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Άγκυρας στο θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών που εξακολουθούν να κρατούνται σε τουρκικές φυλακές.

«Η Τουρκία λειτουργεί με τη λογική του 'Εξπρές του Μεσονυκτίου'», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του υπουργού Άμυνας, που προσερχόμενος στην αίθουσα συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ τόνισε επίσης ότι «δεν γίνεται η Ευρώπη να δίνει στην Τουρκία 3 δισ. ευρώ και οι δύο στρατιωτικοί να αντιμετωπίζονται ως τριτοκοσμικοί». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως η τουρκική πλευρά ουδέποτε έθεσε θέμα ανταλλαγής των δύο με τους τούρκους αξιωματικούς, ενώ επέμεινε στον όρο «ομηρία» που χρησιμοποίησε προ ημερών, υποστηρίζοντας ότι τον ασπάστηκε και ο Νίκος Κοτζιάς.

Κληθείς να σχολιάσει τις διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ, ο υπουργός 'Άμυνας επανέλαβε ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να συναινέσουν στη χρήση του όρου «Μακεδονία», ακόμα και αν η σκοπιανή κυβέρνηση προχωρήσει σε συνταγματικές αλλαγές.

Κλείνοντας, ο κ. Καμμένος έδωσε και την πραγματική διάσταση στο σημερινό επεισόδιο στον 'Έβρο, αναφέροντας ότι ο συλληφθείς δεν είναι κουρδικής καταγωγής και ότι επρτόκειτο για μια παρέα τεσσάρων μεθυσμένων ατόμων που χτυπούσαν με μανία τα κάγκελα στα σύνορα.

Οι τρεις τρόμαξαν από τους πυροβολισμούς των Τούρκων στον αέρα, ο τέταρτος όμως, πέρασε στην ελληνική πλευρά και συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης:Καμία διαφωνία στην ΚΟ των ΑΝΕΛ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις