Αυτοκτόνησε η 29χρονη Έλενα Φραντζή, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε πριν λίγα χρόνια την Κύπρο.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, η ζωή της 29χρονης Έλενας ήταν τραγική. Σε ηλικία τεσσάρων ετών οι αρχές την απομάκρυναν από τη μητέρα της, η οποία ήταν χρήστης ναρκωτικών και σε έναν καυγά σκότωσε τον σύντροφό της και πατέρα της Έλενας μπροστά στα μάτια της μικρής.

Ο εφιάλτης της Έλενας μόλις ξεκινούσε: Η μικρή δόθηκε σε θετή οικογένεια, όπου ο ιερέας «πατέρας» την κακοποιούσε (-)ουαλικά από τεσσάρων ετών με συνεργότην παπαδιά.

Όταν το κοριτσάκι έγινε 10 ετών κατήγγειλε την κακοποίησή της στις αρμόδιες κυπριακές υπηρεσίες, ωστόσο κανείς δεν την πίστεψε. Και το μαρτύριο συνεχίστηκε μέχρι την ενηλικίωσή της. Στα 18 της επανήλθε, με νέα καταγγελία, μια καταγγελία που έφερε στα δικαστήρια τον θετό της πατέρας.

Ωστόσο, η κυπριακή δικαιοσύνη καταδίκασε τον ιερέα 2(!) μόλις χρόνια φυλακή. Το 2015 ο ιερέας αποφυλακίστηκε και μάλιστα επέστρεψε και στα καθήκοντά του.

Η κοινή γνώμη ξεσηκώθηκε καθώς οΜητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, παραχώρησε δωρεάν σπίτι δίπλα σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο στον σάτυρο ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή Έλενα μετά την καταδίκη του θετού «πατέρα» της ξεκίνησε να σπουδάζει κοινωνική λειτουργός, αλλά μετά την αποφυλάκισή του εγκατέλειψε τις σπουδές της και απομονώθηκε αντιμετωπίζοντας σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Κυπριακά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για «αιφνίδιο» θάνατο, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις