Υπόθεση "ευαίσθητου περιεχομένου" χαρακτηρίζει η κυπριακή αστυνομία την άγρια δολοφονία στη Λευκωσία, του 60χρονουΓιώργου Χατζηγεωργίουκαι τηςσυζύγου του Ντίνας Σεργίου, 59 ετών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Sigma", ζήτησε από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς τη δημοσιοποίηση στοιχείων, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να ακολουθούν την ενημέρωση, όπως αυτή προωθείται από την Αστυνομία.

"Οι έρευνες συνεχίζονται και καταγράφονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής. Τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν από τη σκηνή έχουν αποσταλεί για επιστημονικές κι άλλες εξετάσεις", ανέφερε ο κ. Αγγελίδης.

"Από τη μέχρι τώρα διερεύνηση και την εξέταση της σκηνής και την παραλαβή τεκμηρίων, διαμορφώθηκε μια πρώτη εικόνα για το έγκλημα και απαντήθηκαν κάποια ερωτήματα", τόνισε και προανήγγειλε ραγδαίες εξελίξεις, λέγοντας ότι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, "θα υπάρξουν νέα δεδομένα και θα απαντηθούν ερωτήματα".

"Θα δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε κριθεί ότι είναι δόκιμο να δημοσιοποιηθεί", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε: Κύπρος: Που στρέφονται οι έρευνες για την δολοφονία του ανδρογύνου
Διαβάστε: Στυγερό έγκλημα στη Λευκωσία: Δολοφόνησαν ζευγάρι μπροστά στο παιδί τους

Όπως αναφέρει το politis.com.cy, στις αρχές έχει γεννηθεί προβληματισμός και ερωτηματικά για την αρχική κατάθεση του 15χρονου θετού γιου του ζευγαριού. Διερευνώνται όλες οι πτυχές, μεταξύ των οποίων τυχόν διαφορές των θυμάτων με άλλα άτομα, οι οικονομικές τους δραστηριότητες, και οι ενδοοικογενειακές σχέσεις.

Στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα αναζητηθούν και οι βιολογικοί γονείς του 15χρονου οι οποίοι είναι Ρώσοι και είχαν δώσει το παιδί για υιοθεσία σε πολύ μικρή ηλικία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις