Σύσκεψη στο αρχηγείο της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας ώστε να γίνει μια νέα αποτίμηση των μέχρι στιγμής δεδομένων και ο καθορισμός των επόμενων βημάτων σε ό,τι αφορά στη διπλή δολοφονία που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή – και όχι μόνο – κοινή γνώμη.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του κυπριακού Sigmalive, με την ολοκλήρωση της πρωινής σύσκεψης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, ακολούθησε μια δεύτερη, αυτή τη φορά στη Νομική Υπηρεσία, παρουσία των ανακριτών, καθώς και δικηγόρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό που προβληματίζει έντονα τις αρχές και βέβαια τις δυσκολεύει να διαλευκάνουν την υπόθεση είναι ότι εξακολουθούν να μην έχουν βρει ακόμα το όπλο της δολοφονίας.

Κι όλα αυτά εν αναμονή της κατάθεσης του 15χρονου υιοθετημένου γιου των δύο θυμάτων, που παραμένει άγνωστο το πότε θα πραγματοποιηθεί.

Σε μια πρώτη φάση, παρατηρείται σύγκλιση απόψεων των τριών ιατροδικαστών (Ελένη Αντωνίου, Χαρά Σπηλιωπούλου και Μάριος Ματσάκης) που εξέτασαν τα πτώματα, ενώ εκκρεμούνοι εξετάσεις του γενετικού υλικού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το μοιραίο βράδυ υπήρχε στο σπίτι των θυμάτων ξένο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωπούλου εκτιμά ότι στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε μόνο ένα άτομο.

Την Τρίτη η κηδεία

Την Τρίτη στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο και ώρα 15.30 θα τελεστεί η κηδεία των Γιώργου Χατζηγεωργίου και Κωνσταντίνας Σεργίου Χατζηγεωργίου.

Η οικογένειά τους καλεί όλους όσοι τιμούν τη μνήμη τους «να παραστούν και να συμπροσευχηθούν μαζί τους». Μάλιστα, παρακαλούν όπως γίνουν εισφορές για τις άπορες οικογένειες της ενορίας τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις