Πιτζάμα με κηλίδες αίματος βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι του άτυχου ζεύγους που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο σπίτι του στην Κύπρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Πολίτης», η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την Τρίτη μια πιτζάμα καλά κρυμμένη μέσα στο σπίτι, η οποία έχει σταλεί πλέον στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πολλοί από την αστυνομία εκφράζουν αμφιβολίες για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση και σημειώνουν πως έπρεπε να γίνουν κάποιοι πρόσθετοι χειρισμοί οι οποίοι θα επιτάχυναν την εξιχνίαση του εγκλήματος αλλά δυστυχώς δεν έγιναν.

Μέλος της ανακριτικής ομάδας ανέφερε: «Είναι ίσως μία από τις πιο μπερδεμένες και δύσκολες υποθέσεις που κλήθηκα να διερευνήσω αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Ο γενικός εισαγγελέας Κύπρου ανέφερε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τη διερεύνηση ενός πολύ δύσκολου εγκλήματος με κάποιο δεδομένο, ότι δεν υπάρχει για παράδειγμα ένα φονικό όπλο, δεν υπάρχουν ικανοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει μαρτυρία ίσως ως προς κίνητρα κ.λπ. Η έλλειψη αυτών των στοιχείων οδηγεί στο ότι η διερεύνηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πρέπει να επεκταθεί σε όλες τις πτυχές αυτές, που την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. Επομένως θα πρέπει να συνεχίσει [σ.σ. η Αστυνομία] –αλλά να συνεχίσει με τη δέουσα σπουδή και ταχύτητα– γιατί η πάροδος του χρόνου δεν είναι καλός οδηγός».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις