Με πολύ γρήγορους ρυθμούς συμπληρώνουν πλέον οι κυπριακές Αρχές το παζλ της διπλής δολοφονίας στον Στρόβολο με θύματα τον καθηγητή Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του, Ντίνα Σεργίου.

Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο 22χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ και τελεί υπό 8ήμερη κράτηση παραδέχθηκε ότι ήταν ο ύποπτος με την κουκούλα που περιέγραψε ο 15χρονος γιος του ζευγαριού στις Αρχές, ωστόσο υποστήριξε ότι όταν ανέβηκε στον επάνω όροφο της μονοκατοικίας, το ζευγάρι ήταν ήδη νεκρό.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη έδωσε η μοναδική γυναίκα από τους τέσσερις συλληφθέντες. Όπως είπε η 22χρονη, η τετράδα είχε συναντηθεί πολύ πριν τη διάπραξη του εγκλήματος προκειμένου να σχεδιάσει τη διάρρηξη που είχε ως απώτερο στόχο το χρηματοκιβώτιο στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.

Ο 33χρονος ήταν αυτός που γνώριζε πού ακριβώς βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και είπε στους συνεργούς του ότι «ίσως χρειαστεί να τους σκοτώσουμε».

Ο τελευταίος συλληφθείς δεν έχει απασχολήσει την αστυνομία κατά το παρελθόν, εντούτοις φέρεται να εμπλέκεται με ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις