Βασιλικό ζευγάρι με δημόσιο προφίλ στο Instagram

Βασιλικό ζευγάρι με δημόσιο προφίλ στο Instagram

Μια τελείως διαφορετική διάσταση σχετικά με το τι σημαίνει «βασιλικό ζεύγος» δίνουν οι Σουηδοί και μάλλον κερδίζουν την εκτίμηση των... κοινών θνητών.

Μέχρι πρότινος, ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η πριγκίπισσα Σοφία διατηρούσαν ιδιωτικό το λογαριασμό τους στο Instagram, ωστόσο πλέον έχουν δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες τους, μπαίνοντας στο μάτι άλλων βασιλικών ζευγαριών, όπως αυτό του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που βάσει πρωτοκόλλου δεν επιτρέπεται να έχουν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Καλώς ήρθατε στον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram. Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε ήδη δημοσιεύσει φωτογραφίες εδώ και λίγο καιρό για να σας δώσουμε μια εικόνα για το έργο μας, τα καθήκοντα που εκτελούμε και πάνω από όλα για τα θέματα με τα οποία είμαστε παθιασμένοι» έγραψε το ζευγάρι σε μία selfie με ημερομηνία στις 12 Μαΐου, μία ημέρα πριν 39α γενέθλια του Κάρολου Φιλίππου. «Ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε!», γράφουν με μια χαριτωμένη απλότητα οι Φίλιππος και Σοφία

Μιλώντας, δε, σε περιοδικό της χώρας τους, τονίζουν ότι «οι Γαβριήλ και Αλεξάντερ είναι ακόμη πολύ μικροί, αλλά είναι τόσο συναρπαστικό να ακολουθούμε την ανάπτυξή τους. Προσπαθούμε να δημιουργούμε όσο περισσότερο οικογενειακό χρόνο μπορούμε τα βράδια, με το μπάνιο τους και την νυχτερινή ρουτίνα τους».