Θύμα φάρσας έπεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και μάλιστα μέσα στα του οίκου του, στον… Λευκό Οίκο που υποτίθεται ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και οι επικοινωνίες ελεγχόμενες!

Ο Αμερικανός πρόεδρος συγκεκριμένα συνομίλησε επί ώρα για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας όπως τη μετανάστευση αλλά και τη λίστα με τους υποψηφίους για διορισμό στο Ανώτατο Δικαστήριο με τον κωμικό Τζον Μελέντεζ, ο οποίος προσποιήθηκε εξαιρετικά καλά πως είναι ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ από το Νιου Τζέρσι.

Ο Τραμπ φυσικά τον πίστεψε και… παραδόθηκε στη συνομιλία τους. Πλέον έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί πως κατάφερε αυτό να συμβεί!

Σύμφωνα με δήλωση υψηλόβαθμου αξιωματούχου στο ABC News, μετά την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας του τηλεφωνήματος μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του κωμικού, το γραφείο κοινοβουλευτικών υποθέσεων απευθύνθηκε στο γραφείο του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ στο Νιού Τζέρσι με τον υπεύθυνο προσωπικού του να διαβεβαιώνει ότι ο γερουσιαστής ουδέποτε ζήτησε να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο Τραμπ!

Ο Τζον Μελέντεζ από την άλλη, περιγράφονταςτην εμπειρία του στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του (Stuttering John) είπε ότι τον συνέδεσαν αμέσως με τον Αμερικανό πρόεδρο, μέσω του γαμπρού του Τζάρεντ Κούσνερ και ότι ο ίδιος τον βοήθησε με την χρήση της αγγλικής προφοράς!

Μιλώντας για την μετανάστευση ο Τραμπ δήλωσε στον κωμικό -νομίζοντας ότι είναι ο γερουσιαστής!-: «Θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα να φροντίσω την κατάσταση αυτή με κάθε λεπτομέρεια. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλό νόμο για το μεταναστευτικό».

Από την πλευρά του, ο Μελέντεζ προσπάθησε να επηρεάσει τον Αμερικανό πρόεδρο για τη λίστα των υποψηφίων για το Ανώτατο Δικαστήριο, λέγοντάς του ότι θα υποστηρίξει την επιλογή του, με τον όρο ότι δεν θα είναι "πολύ συντηρητική".

«Ναι, θα μιλήσουμε πάλι σχετικά με αυτό. Είναι προφανές ότι θα αποφασίσουμε Μπομπ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες», απάντησε ο Τραμπ.

Ο Μελέντεζ δεν δίστασε να σχολιάσει στην εκπομπή του πως το τηλεφώνημα αυτό «δείχνει πόσο εύκολο είναι να διεισδύσει κάποιος στον Λευκό Οίκο».

Ο αξιωματούχος παραδέχτηκε ότι το περιστατικό αυτό προκάλεσε ενόχληση στον Λευκό Οίκο και είπε ότι η υπόθεση ερευνάται. Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις