Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο Twitter πως τα έγγραφα για τον πρώην σύμβουλο της προεκλογικής εκστρατείας του Κάρτερ Πέιτζ επιβεβαιώνουν πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI παραπλάνησαν τα δικαστήρια.

Το Σάββατο (χθες) το FBI έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα από την επιτήρηση του Πέιτζ στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνωμότησε με τη ρωσική κυβέρνηση για να υπονομεύσουν τις εκλογές στις ΗΠΑ το 2016.

«Συγχαρητήρια σε @JudicialWatch και @TomFitton που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα έγγραφα της FISA για τον Κάρτερ Πέιτζ. Ως συνήθως είναι γελοία πυκνογραμμένα αλλά επιβεβαιώνουν πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι το υπουργείο "Δικαιοσύνης" και το FBI παραπλάνησαν τα δικαστήρια. Στημένο Κυνήγι Μαγισσών, μια Απάτη!» έγραψε στο tweet του ο Τραμπ.

Ο Τραμπ έγραψε ακόμη στο Twitter ότι φαίνεται όλο και πιο πολύ πως η προεκλογική εκστρατεία του αποτέλεσε αντικείμενο παράνομης κατασκοπείας.

«Φαίνεται όλο και περισσότερο πως η Προεκλογική Εκστρατεία Τραμπ για Πρόεδρος κατασκοπεύθηκε παράνομα με επιτήρηση για πολιτικό όφελος της Ανέντιμης Χίλαρι Κλίντον και της DNC», είπε, αναφερόμενος στην Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να είναι σκληροί τώρα. Μια παράνομη Απάτη!» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις