ΗΠΑ: Σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια τους

ΗΠΑ: Σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια τους

Για τη δολοφονία της συζύγου του, της 34χρονης Σάναν, η οποία ήταν έγκυος στον 4ο μήνα, και των δύο κοριτσιών τους, της 3χρονης Σελέστ και της 4χρονης Μπέλα κατηγορείται ο 33χρονος Κρίστοφερ Γουάτς, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη στο Φρέντερικ του Κολοράντο.

Σύμφωνα με το foxnews.com, ο 33χρονος ομολόγησε στην αστυνομία την ενοχή του για τα εγκλήματα. Ο Γουάτς οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την χωρίς εγγύηση προφυλάκισή του.

Η γυναίκα του και τα δύο κορίτσια είχαν εξαφανιστεί μέρες και ο Γουάτς είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους στο τοπικό δίκτυο Denver 7, δείχνοντας συναισθηματικά φορτισμένος: «Θέλω να γυρίσουν όλοι σπίτι. Ελπίζω να είναι κάπου ασφαλής με τα παιδιά τώρα. Αν κάποιος την έχει και δεν είναι ασφαλείς, τις θέλω πίσω τώρα».

Οι Αρχές του Κολοράντο εντόπισαν τη σορό της 34χρονης Σάναν Γουάτς 3 ημέρες αφού είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, σε χώρο εταιρείας όπου δούλευε ο σύζυγός της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Ο ρόλος μας τώρα είναι να εξακριβώσουμε τι ακριβώς συνέβη».

Στην κατάθεσή του ο δράστης είχε αναφέρει ότι την τελευταία φορά που είχε δει τη γυναίκα του πριν αυτή εξαφανιστεί, είχαν έντονες διενέξεις. 

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι επέστρεψε στο άδειο σπίτι και ανησυχούσε για το πού βρίσκονται η σύζυγός του και τα παιδιά του. «Είχα όλα τα φώτα ανοιχτά. Ήλπιζα ότι θα έρθουν τρέχοντας τα παιδιά στην πόρτα και θα με αγκαλιάσουν».

Ο Κρις Γουάτς κατηγορείται για τρεις φόνους σε πρώτο βαθμό και για αλλοίωση στοιχείων της έρευνας.