Ακόμη ένα εξαιρετικά επιθετικό εξώφυλλο κατά του Ντόναλντ Τραμπ φιλοξενεί το περιοδικό Time, με αφορμή την υπόθεση του πρώην προσωπικού δικηγόρου του προέδρου, Μάικλ Κοέν, ο οποίος παραδέχτηκε δωροδοκία σε δύο γυναίκες για να μην αποκαλύψουν πικάντικες ιστορίες με τον τότε υποψήφιο μεγιστάνα.

Αυτή τη φορά, ο Τραμπ εμφανίζεται να επιπλέει μέσα στο Οβάλ Γραφείο που έχει πλημμυρίσει.

"In Deep" είναι το σχόλιο που συνοδεύει το εξώφυλλο, θέλοντας να επισημάνει ότι "αυτή τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μπλέξει πολύ άσχημα", βρίσκεται δηλαδή σε πολύ βαθιά νερά και είναι αβέβαιο αν θα επιπλεύσει.

"Η ομολογία του Κοέν στο δικαστήριο, ένωσε όλα τα νομικά και πολιτικά προβλήματα του προέδρου Τραμπ σε ένα μοναδικό supernova. Υπογράμμισε το ανήθικο παρελθόν του με τις γυναίκες, την προθυμία του να θολώσει τις γραμμές μεταξύ πολιτικής και business", σημειώνει η αρθρογράφος.

"Η ομολογία εγείρει ερωτήματα που φτάνουν ως την καρδιά της νομιμότητας της προεδρίας του. Αν ο Τραμπ ήταν πρόθυμος να χρησιμοποιήσει την μεγάλη του περιουσία για να κατασιγάσει πικάντικες ιστορίες, για ποιον άλλον σκοπό θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την περιουσία του; Τί άλλες πληροφορίες θα είχε να μας δώσει ο άνθρωπος που κανόνιζε αυτές τις δουλειές για τον Τραμπ; Τί έλεγχοι αναμένονται για την αυτοκρατορία του, την οποία προσπάθησε να καλύψει από τις έρευνες;", προσθέτει η ίδια.

Διαβάστε: Ο Τραμπ κατηγορεί τον Κοέν ότι επινόησε τα γεγονότα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Time περιγράφει την προεδρία του Τραμπ με όρους φυσικής καταστροφής.

Εδώ το περιοδικό εξηγεί τη λογική των σκίτσων.

Επίσης, έχουν προηγηθεί αυτά τα εξώφυλλα:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις