Έκθεση της CIA αποκαλύπτει: Και... άνδρας και γυναίκα ο Χίτλερ!

Έκθεση της CIA αποκαλύπτει: Και... άνδρας και γυναίκα ο Χίτλερ!

Έκθεση της CIA αποκαλύπτει τη... "διττή" φύση του Αδόλφου Χίτλερ, ο οποίος την ίδια στιγμή που διέταζε περίτρανα την εξολόθρευση χιλιάδων ομοφυλοφίλων, είχε κατά βάθος μια καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.

Σύμφωνα με απόρρητη ανάλυση που συντάχθηκε τον Δεκέμβριο του 1942 από τον ανθρωπολόγο Χένρι Φιλντ, ο Χίτλερ είχε μια «ομοφυλοφιλική πλευρά».

Η εβδομήντα σελίδων έκθεση, η οποία πρόσφατα αποχαρακτηρίστηκε, υποστηρίζει ότι ο Φύρερ αισθανόταν μια «έλξη» για τον υπαρχηγό του, Ρούντολφ Ες -«γνωστό παρενδυτικό», όπως αναφέρει, όταν βρέθηκαν μαζί στη φυλακή τη δεκαετία του 1920.

Η συγκεκριμένη άποψη ενισχύθηκε όταν αποκαλύφθηκε -σύμφωνα πάντα με την ίδια αναφορά-  ότι «το παρατσούκλι του Ες μεταξύ ομοφυλόφιλων στελεχών του κόμματος ήταν "Fraeulein Anna" («δεσποινίς Άννα») κι ότι ήταν γνωστό ότι είχε εμφανιστεί σε κάποιους χορούς με γυναικεία περιβολή».

Η έκθεση περιγράφει τον Χίτλερ ως έναν «σαδομαζοχιστικό τύπο άνδρα με πιθανώς μια ομοφυλοφιλική πτυχή» και καταλήγει: «η σεξουαλική του ζωή είναι διπλή όπως και η πολιτική του στάση. Είναι ταυτόχρονα ομοφυλόφιλος και ετερoφυλόφιλος, Σοσιαλιστής και ένθερμος εθνικιστής, άνδρας και γυναίκα».


Φωτογραφία: AP