Δεν είναι τελικά το DNA του μικρού Μπεν εκείνο που είχε βρεθεί σε ένα παιχνίδι αυτοκινητάκι ενημερώθηκε η οικογένειά του, με τη 44χρονη Βρετανίδα μητέρα του να δηλώνει:

«Αργά και βασανιστικά εδώ και 27 χρόνια συνεχίζεται το δράμα μας. Είναι ένας πόνος δίχως τέλος. Εάν το αίμα δεν είναι του Μπεν, τότε σε ποιον ανήκει; Είμαστε συντετριμμένοι. Πραγματικά πιστέψαμε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό και ότι θα αποδεικνυόταν πως ο Μπεν είναι νεκρός.

Θα μπορούσαμε επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την υπόθεση εξαφάνισης και να αρχίσουμε τη διαδικασία του πένθους. Τώρα δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Είναι ο Μπεν νεκρός ή ζωντανός;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σεπτέμβριο οι ιατροδικαστές ανακοίνωσαν στην οικογένεια ότι εντόπισαν ίχνη DNA από αίμα σε αποσύνθεση μέσα στο παιχνίδι-αυτοκινητάκι που είχε βρεθεί στο σημείο εξαφάνισης του μικρού Μπεν.

Η μητέρα στη συνέχεια έδωσε δείγμα DNA, ωστόσο τελικά δεν ταίριαζε με αυτό στο παιχνίδι.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βρέθηκε από έναν ηλικιωμένο άνδρα στην Κω το 2016, ο οποίος είχε καταθέσει στη βρετανική αστυνομία ότι πίσω από τον θάνατο του μικρού Μπεν βρίσκεται ο Έλληνας Κωνσταντίνος Μπάρκας.

ΟΚωνσταντίνος Μπάρκας έχει πεθάνει από καρκίνο…

Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991, όταν ήταν μόλις 21 μηνών και ενώ βρισκόταν στην Κω με την οικογένειά του.

Φωτογραφία:SOUTH YORKSHIRE POLICE

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις