Ακόμη ένα και – δυστυχώς – σίγουρα όχι το τελευταίο, περιστατικό που αφορά σε bullying και έχει τραγική κατάληξη, σημειώθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Οχάιο.

Ο Aaron Fuller ήταν ένα φυσιολογικότατο παιδί το οποίο, ωστόσο, προερχόταν από φτωχή οικογένεια. Τα ρούχα του δεν ήταν σκισμένα ή βρώμικα, προέρχονταν όμως από τα Wallmart (αλυσίδα σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ). Κι όπως δυστυχώς συμβαίνει συχνά, οι συμμαθητές του επέδειξαν πρωτοφανή σκληρότητα. Επί ένα χρόνο ο μικρός υπήρξε θύμα ακραίου bullying που είχε σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία του.

Προσπάθησε για πρώτη φορά να αυτοκτονήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο πίνοντας ένα μπουκάλι ρούμι. Τον βρήκε αναίσθητο μέσα σε μια λίμνη από έμετο η μητέρα του και τον πρόλαβε. Κάτι που δεν κατάφερε η οικογένειά του στις 11 Ιανουαρίου.

Ο μικρός Άαρον, με τα φτηνά ρούχα και τα παλιακά Nike που ενίοτε φορούσε για να μετριάσει τις αντιδράσεις, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι της οικογένειας. Αυτό που φέρεται να μην άντεξε είναι ότι το bullying επεκτάθηκε και στα social media…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις