Μία δραματική εμπειρία βίωσε γυναίκα ασθενής, καθώς την ώρα που ανάρρωνε από πλαστική χειρουργική επέμβαση στο στήθος της, ένας αναισθησιολόγος τη βίασε

Ο 60χρονος Δρ.Yury Chernikov, προσέφερε, μάλιστα, στο θύμα του ένα κομμάτι σοκολάτας και ένα χάπι της επόμενης ημέρας, μετά τη βίαιη επίθεσή του.

Το θύμα, η 33χρονη Erika Bykova, κατήγγειλε δημόσια τον γιατρό, ο οποίος υποστήριξε πως το (-) μαζί της ήταν συναινετικό με τηνίδια να τονίζει πως τη στιγμή του βιασμού της δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει.

Ο γιατρός φυλακίστηκε για τρία χρόνια και δύο μήνες, ποινή μειωμένη αφού πλήρωσε 12.000€ εγγύηση.

“Ήμουν στο δωμάτιό μου και εκείνος ήρθε να με εξετάσει, αλλά η εξέτασή του δεν ήταν αυτή ενός γιατρού. Μετά άπλωσε το χέρι και με βiασε,” είπε το θύμα.

“Ήμουν αβοήθητη. Μπορεί τα βλέφαρά μου να ήταν πολύ βαριά και να μη μπορούσα να τ’ ανοίξω τελείως, όμως τα κατάλαβα όλα. Προσπάθησα να τον απομακρύνω με τα πόδια μου, αλλά δεν τα κατάφερα”.

“Λυπάμαι για το γεγονός ότι μοιράζομαι αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά μιλάω για να βοηθήσω τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση μ’ εμένα και δεν μπορούν να μιλήσουν σε κανέναν γι’ αυτό”, συνέχισε η 33χρονη.

Η γυναίκα του αναισθησιολόγου είπε στους δημοσιογράφους: “Ο άντρας μου δεν είναι βiαστής, αυτό είναι σίγουρο. Ήταν μια στιγμή ανθρώπινης αδυναμίας”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις