Τη φρίκη στα χέρια ενός 50χρονου ταξιτζή, έζησε μια 16χρονη στην Κίνα, η οποία για 24 ημέρες ήταν κλεισμένη σε ένα μπουντρούμι για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του απαγωγέα της.

Σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές, ο 50χρονος κρατούσε δεμένη με αλυσίδα μήκους 5 μέτρων στο λαιμό τη νεαρή κοπέλα την οποία ανά τακτά διαστήματα βίαζε. Μάλιστα, χρησιμοποιούσε και πέντε λουκέτα για να την κρατάει στο μπουντρούμι.

Ο ταξιτζής είχε φτιάξει το μπουντρούμι κάτω από το δωμάτιό του βάζοντας μέσα σε αυτό μόνο μια ξύλινη σανίδα για κρεβάτι και μια πλαστική τουαλέτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 50χρονος είχε κατασκευάσει το δωμάτιο εδώ και τρίαχρόνια χαρακτηρίζοντας τα κίνητρά του «διεστραμμένα», τις μεθόδους του «απεχθείς» και κάνοντας λόγο για «προμελετημένες κινήσεις προκειμένου να απαγάγει γυναίκες».

Ο ταξιτζής άρπαξε την 16χρονη ενώ αυτή περίμενε για ταξί στις 13 Φεβρουαρίου.

Αν και οι κινήσεις του κατά τη διάρκεια της κούρσας έβαλαν την κοπέλα σε υποψίες και προσπάθησε να ξεφύγει, ο 50χρονος της όρμηξε, τη χτύπησε και την έδεσε με τα κορδόνια των παπουτσιών της προκειμένου να την οδηγήσει στο μπουντρούμι.

Την αστυνομία ενημέρωσαν οι γονείς της 16χρονης όταν έχασαν τα ίχνη της με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν 24 ημέρες αργότερα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις