Τη "μεγάλη ζωή" μέσα σ' ένα Σαββατοκύριακο θέλησε να ζήσει ο λογιστής μιας εταιρείας επισκευών στο Κεντ της Βρετανίας. Έκλεψε από το ταμείο 300.000 ευρώ και ξόδεψε τις 196.000 ευρώ σε ιερόδουλες και κοκαΐνη.

O 38χρονος Ντάρεν Κάρβιλ, που εργαζόταν για την εταιρεία επισκευών αυτοκινήτων "Mr. Clutch" παραδέχθηκε την υπεξαίρεση, υποστηρίζοντας πως λειτούργησε σπασμωδικά επειδή είχε δεχτεί bullying στον εργασιακό χώρο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεσή του, ο πελάτης του άρχισε να αγοράζει κοκαΐνη και να παραγγέλνει συνοδούς πολυτελείας επειδή υπέφερε από χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο ότι έχει πλέον εθιστεί στη ζωή με συνοδούς πολυτελείας, τα λαμπερά πάρτι και τα ακριβά ναρκωτικά.

Συνολικά παραδέχτηκε την ενοχή του για 18 αδικήματα και αποκάλυψε πως ξεκίνησε να στέλνει παράνομες πληρωμές στον εαυτό του πριν το ακραίο Σαββατοκύριακο.

Όταν ένιωσε πως πλέον είχε ξεπεράσει τα ασφαλή όρια και ήταν θέμα χρόνου να τον αντιληφθούν, έβγαλε 300.000 ευρώ από το ταμείο και επιχείρησε να «τα τελειώσει όλα με μία "έκρηξη"», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Sun, ο Κάρβιλ ξόδεψε τεράστια ποσά στο πριβέ κλαμπ Platinum Lace. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οΚάρβιλ εμφανίστηκε με τρεις συνοδούς πολυτελείας και η παρέα έπινε πανάκριβες σαμπάνιες κάνοντας χρήση κοκαΐνης.

Οι δικαστές καταδίκασαν τον Κάρβιλ σε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών.

Ο λογιστής μετέφερε χρήματα από αρκετά καταστήματα franchise, καλύπτοντάς τα ως δήθεν πληρωμές σε πραγματικούς προμηθευτές και συνεργάτες της εταιρείας. Ο Κάρβιλ είχε υπεξαιρέσει αρχικά 46.000 ευρώ αλλά επέστρεψε γρήγορα τα 42.200.

Έως τον Οκτώβριο του 2017 όμως, είχε αφαιρέσει εκ νέου από τα ταμεία 70.000 ευρώ «διατηρώντας την ψευδαίσθησηπως θα τα επιστρέψει».

Τον περασμένο Αύγουστο, ο λογιστής υπεξαίρεσε και το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις και ξόδεψε μια περιουσία σε ένα Σαββατοκύριακο.

Οι πρακτικές του Κάρβιλ που είχε τα «κλειδιά» στα ταμεία της εταιρείας, παραλίγο να οδηγήσουν την επιχείρηση στη χρεοκοπία, με κάποιους από τους συναδέλφους του να αναγκάζονται να περιμένουν έως και πέντε μήνες για να πληρωθούν έναν μισθό, μετά την υπεξαίρεση «μαμούθ».