Για μία ακόμη δολοφονία, την τρίτη κατά σειρά, κατηγορείται ο 35χρονος λοχαγός στην Κύπρο σύμφωνα με νέο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν εις βάρος του οι κυπριακές Αρχές.

Επίσημη αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Philenews, δεν εντοπίστηκε τρίτο πτώμα, ωστόσο πρόκειται για υπόθεση που αφορά υποψήφιο θύμα, το οποίο αγνοείται από το Δεκέμβριο του 2017 και η μητέρα της οποίας απηύθυνε έκκληση μέσω τηλεοράσεως για εντοπισμό της κόρης της.

Αύριο ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας που γίνονταν από το πρωί στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού. Το 95% του φρεατίου έχει ελεγχθεί και δεν έχει εντοπιστεί κάποιο εύρημα, ενώ απομένουν άλλα 10 μ. στο ανατολικό μέρος του, που πρέπει να ερευνηθούν, δήλωσε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, στα κυπριακά ΜΜΕ.

Από την άλλη, στις έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου, εξετάζεται η περίπτωση να χρησιμοποιηθεί σκάφανδρο με ειδικά εκπαιδευμένο δύτη, για την αναζήτηση της 6χρονης Σιέρα.