Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες των Αρχών στην Κύπρο, για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer «Ορέστη» στις «λίμνες του θανάτου».

Ο Νίκος Μεταξάς, δράστης των δολοφονιών, αναγκάστηκε να παραδεχθεί τις πράξεις του όταν διαπίστωσε πως η αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που τον συνέδεαν άμεσα με τις δολοφονίες.

Αίσθηση προκαλεί, σύμφωνα με το politis.com.cy, πως ο 35χρονος ίλαρχος ζήτησε από τους αστυνομικούς να του δώσουν ένα χαρτί και να γράψει τι έχει κάνει.

«Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα», είπε και στη συνέχεια έγραψε μόνος του σε δέκα κόλλες χαρτί πώς έχει διαπράξει 6 φόνους, ενώ μιλάει και για ένα θάνατο (της 6χρονης Sierra), την οποία ισχυρίζεται ότι δεν δολοφόνησε αλλά ότι την βρήκε νεκρή από αναρρόφηση εμεσμάτων και πέταξε το πτώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Ωστόσο, Βρετανοί εμπειρογνώμονες της Scotland Yard, που έχουν φτάσει στην Κύπρο, για να συνδράμουν τις έρευνες με την εμπειρία τους σε τέτοιες υποθέσεις, δεν είναι βέβαιοι αν ο 35χρονος τα έχει ομολογήσει όλα στους ανακριτές ή αν απλώς έχει πειμόνο ένα μέρος της εγκληματικής του δράσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις