Νεκρός και απίστευτα παραμορφωμένος, μέσα σε τουρκική φυλακή, βρέθηκε ένας Παλαιστίνιος, ο οποίος είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κατασκοπίας.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 55χρονος Ζάκι Μουμπάρακ αυτοκτόνησε. Ωστόσο, «το σώμα του βρέθηκε παραμορφωμένο και η γλώσσα του… ξεριζωμένη», καταγγέλλει η οικογένειά του, η οποία αμφισβητεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Οι τουρκικές Αρχές είχαν υποστηρίξει ότι ο 55χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του, μετά τις καταγγελίες εναντίον του για κατασκοπεία υπέρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο αδελφός του δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τον επαναπατρισμό του πτώματος του αδερφού του στη Γάζα προτού μία «ιατρική αναφορά πιστοποιήσει ότι ο αδελφός του πέθανε από επιπλοκές βασανιστηρίων κι όχι από αυτοκτονία», όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η γλώσσα του ήταν ξεριζωμένη και υπάρχουν ίχνη από χτυπήματα στο κεφάλι, ένα βαθύ κόψιμο στο πόδι και σημάδια από ηλεκτροσόκ στο στήθος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Δικαιοσύνης απορρίπτει τις κατηγορίες αυτές, λέγοντας πως είναι «αβάσιμες». Επιπλέον, αρνείται να δώσει περισσότερες πληροφορίες, τονίζοντας ότι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μένουν απόρρητες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις