Μητέρα Κοεμτζή: Πρώτα τη σκότωσαν και τώρα αμαυρώνουν τη μνήμη της

Μητέρα Κοεμτζή: Πρώτα τη σκότωσαν και τώρα αμαυρώνουν τη μνήμη της

Ακόμα μία δυσάρεστη κατάσταση κλήθηκε να βιώσει η οικογένεια της πρόωρα χαμένης Λίνας Κοεμτζή που το 2016 βρέθηκε στο κενό από τον ένατο όροφο των φοιτητικών εστιών του ιδρύματος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Προ ημερών, μέλη της οικογένειας διαπίστωσαν ότι υπάρχουν δύο ψεύτικοι λογαριασμοί στο Facebook με τη φωτογραφία της. Στον δε έναν υπήρχε και ένα σχόλιο με (-)ουαλικό υπονοούμενο.

«Δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες διαπίστωσα ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι σπιλώνουν τη μνήμη της κόρης μου, με ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook. Πρώτα μου τη σκότωσαν και τώρα αμαυρώνουν τη μνήμη της. Δεν θα το επιτρέψω, όμως, αυτό. Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που το έχουν κάνει» δήλωσε στη Realnews η Σταυρούλα Τομπάζη, μητέρα της Λίνας και συνέχισε: 

«Στην πορεία αυτών των δυόμισι ετών, κάποιοι συνεχίζουν να μου φράζουν τον δρόμο, πιστεύοντας πως έτσι θα καταφέρουν να με σταματήσουν. Στην αρχή ήταν οι απειλές στην άλλη μου κόρη, τη Χριστίνα, και τώρα αυτό με τα ψεύτικα προφίλ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Οι υπαίτιοι πρέπει να ξέρουν πως ό,τι και αν κάνουν δεν θα τα καταφέρουν. Όχι μόνο θα με βρουν μπροστά τους, αλλά θα περάσω και από πάνω τους. Δεν θα το βάλω κάτω και θα συνεχίσω να ψάχνω για τους δολοφόνους της Λίνας μου. Όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατή και με πεισμώνουν να συνεχίσω για να κυνηγήσω τους υπαίτιους. Απλά αναρωτιέμαι εάν έχουν καθόλου ανθρωπιά μέσα τους αυτοί που προβαίνουν σε αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες».

Η υπόθεση φτάνει στις δικαστικές αίθουσες την ερχόμενη Τετάρτη με καθυστέρηση 2,5 ετών.