Τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε ο δύτης που εντόπισε στη λίμνη τη σορό της 6χρονης Σιέρρα, το έβδομο θύμα του Κύπριου serial killer, με τον συντονιστή της επιχείρησης, έδωσε στη δημοσιότητα η ιδιωτική εταιρεία που είχε αναλάβει την επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης.

Ο δύτης Πάμπος Ομήρου καλεί αρχικά τον συντονιστή Eduardo Branco να ανάψει ένα κερί. «Θα ανάψω Πάμπο μου, γιατί;» ρωτά ο συντονιστής με τον δύτη να του απαντά «για το μωρό, βαστώ το στην αγκαλιά μου».

Η εταιρεία ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook και φωτογραφίες από την επιχείρηση της Τετάρτης με τον δύτη να φαίνεται σε μια από αυτές να σηκώνει τα χέρια ψηλά στον ουρανό.

Αυτούσιος ο διάλογος, όπως τον δημοσιεύει η Brasal:

DIVER: EDWARD…

SUPERVISOR: ΕΛΑ, ΠΑΜΠΟ…

DIVER: ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ.

SUPERVISOR: ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΠΑΜΠΟ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ;

DIVER: ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΒΑΣΤΩ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ, EDWARD, ΒΑΣΤΩ ΤΟ ΛΑΛΩ ΣΟΥ (ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ)

SUPERVISOR: ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ…

SUPERVISOR: Eduardo Branco

DIVER: Pampos Omirou

Η σορός της Sierra βρισκόταν σε βάθος έξι μέτρων, τυλιγμένη σε σεντόνι και δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

Ο εντοπισμός της σορού της Sierra έκλεισε τον μακάβριο κύκλο του εντοπισμού των εφτά θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου που κράτησε 59 ημέρες. Ο κύκλος είχε ανοίξει με τον τυχαίο εντοπισμό της σορού της μητέρας της, Μαρί Ρόουζ, 38 ετών, από τις Φιλιππίνες, και έκλεισε χθες με τις αρχές να εντοπίζουν τη σορό του παιδιού.

«Είμαι ικανοποιημένος και συγκινημένος», δήλωσε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, επιβεβαιώνοντας την ανεύρεση της σορού της μικρής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις