Εδώ και δύο δεκαετίες, άνθρωποι που αγαπούν τον σαδομαδοχισμό έχουν βρει τρόπο να εκφράζονται και να διασκεδάζουν συμμετέχοντας στην κρουαζιέρα που κάνει το Torture Ship (πλοίο των βασανιστηρίων).

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ζευγάρια αλλά και άτομα που βιώνουν την εμπειρία με αγνώστους επιβιβάστηκαν στο πλοίο στο λιμάνι Friedrichshafen που βρίσκεται στη Γερμανία και ξεκίνησαν την κρουαζιέρα τους.

Στο περιπετειώδες ταξίδι συμμετέχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο, ωστόσο φέτος, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συμμετοχή ήταν μικρότερη από άλλες χρονιές κάτι που αποδίδεται στην πολλή ζέστη.

Αυτό δεν εμπόδισε όμως τους Kathrin von Kali και Latex Angela να ταξιδέψουν στη Γερμανία από τη Μόσχα για τη διοργάνωση.

Οι δύο άνδρες είπαν στην εφημερίδα πως έκαναν το μεγάλο ταξίδι έως τη Γερμανία επειδή εκεί το χόμπι τους είναι πιο αποδεκτό.«Είναι λίγο μικρότερη από ό,τι συνήθως η συμμετοχή, λόγω της ζέστης. Είναι ακόμα πιο έντονη όταν είσαι βαμμένος και φοράς δέρμα και λάτεξ» τόνισε στη Bild ο Thomas Siegmund, εκ των διοργανωτών.


https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2020/04/pixel1x1.png

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις