Ο βραβευμένος Αμερικανός τραγουδιστής R.Kelly, που έχει κατηγορηθεί για (-)ουαλικές επιθέσεις στην Πολιτεία του Ιλινόι, βρίσκεται αντιμέτωπος από σήμερα και με ομοσπονδιακές κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό.

Οι εισαγγελικές αρχές του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζουν ότι ο Ρόμπερτ Κέλι συμμετείχε σε ένα κύκλωμα που στρατολογούσε γυναίκες και ανήλικες και τις εξανάγκαζε σε παράνομες (-)ουαλικές δραστηριότητες.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στο Σικάγο με την κατηγορία της παιδικής (-)γραφίας και της αποπλάνησης ανηλίκου, όπως ανέφεραν ο δικηγόρος του και μια πηγή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Ορισμένες από τις πράξεις που του αποδίδονται ανάγονται στο 1999.

Ο δικηγόρος του Κέλι, Στιβ Γκρίνμπεργκ, είπε ότι οι ομοσπονδιακές κατηγορίες φαίνεται πως είναι "σε γενικά πλαίσια οι ίδιες" με εκείνες που αντιμετωπίζει ήδη σε πολιτειακό επίπεδο αλλά και με την κατηγορία για παιδική (-)γραφία, για την οποία απαλλάχθηκε το 2008.

Ο 52χρονος Κέλι συνελήφθη ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του, το βράδυ της Πέμπτης. Αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστή στο Σικάγο και κατόπιν θα μεταφερθεί στο Μπρούκλιν για να του απαγγελθούν και εκεί κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις