Ο Μητροπολίτη Μόρφου ξαναχτυπά: Οι γκέι βρωμούν- Ο serial killer είναι παιδί μας

Ο Μητροπολίτη Μόρφου ξαναχτυπά: Οι γκέι βρωμούν- Ο serial killer είναι παιδί μας

Μάλλον γλυκάθηκε από την ξαφνική δημοσιότητα και πλέον ξεστομίζει τη μία ανοησία μετά την άλλη. Το άλλο σενάριο, που ναι και πιο ανησυχητικό, είναι να πιστεύει όσα λέει και να πρόκειται για παρανοϊκό που κρύβεται πίσω από ένα ράσο και απλώς έχασε τον έλεγχο. 

Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο που αφού έγινε viral με τη δήλωση περί εγκύων και πρωκτικού σεξ που οδηγεί σε ομοφυλόφιλο παιδί, είπε να μας εντυπωσιάσει με τις αναλύσεις του.

Αυτή τη φορά μίλησε με συμπονετικά λόγια για τον serial killer Νίκο Μεταξά, αναρωτήθηκε γιατί μαραζώνουμε για δύο παιδάκια που έπεσαν θύματά του από τη στιγμή που έχουμε τόσες εκτρώσεις και ολοκλήρωσε το παραλήρημά του ενημερώνοντάς μας ότι οι γκέι βρωμούν... 

«Δεν νομίζω πως έκλεισε ο κύκλος των δολοφονιών. Έκλεισε ο κύκλος του δολοφόνου Νικόλα. Ξέρω ότι πήγε και εξομολογήθηκε. Κάλεσε ένα φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε. Τούτο είναι κάτι που τιμά την Κύπρο ότι ακόμα και ο πιο ακραίος δολοφόνος που ακούστηκε μέσα στους τελευταίους αιώνες θα έλεγα, έχει αυτή τη διάθεση της εξομολόγησης. «Αυτό το παιδί για να κλείσει ο κύκλος μέσα του πρέπει να έχει ολόκληρη μετάνοια. Ποιος τον γέννησε; Είναι τέκνο μας είναι παιδί μας», τόνισε για τον παρανοϊκό Μεταξά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύο ανήλικα θύματά του...

«Δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο ψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος. Εσύ έκαμες τρεις εκτρώσεις τα μωρά σου και τώρα υποκριτή φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα. Και αυτό συνέβη σε πάρα πολλά σπίτια, σε πάρα πολλές οικογένειες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και έκλεισε εντυπωσιακά, χωρίς να βρεθεί κάποιος να τον βάλει στη θέση του...

«Πήγε ένας ομοφυλόφιλος σε ένα άνθρωπο του Θεού και όπως πέρασε από δίπλα του, ο μοναχός του είπε. "Ε νεαρέ έλα να σου πω. Σταμάτα αυτό που κάνεις. Θα κολλήσεις καμιά αρρώστια. Πηγαίνεις με διάφορους και κάνεις κάποια πράγματα". Ο νεαρός τον ρώτησε πώς το κατάλαβε. "Οπως πέρασες βρωμούσες. έβγαινε μια μπόχα, έχεις συγκεκριμένη μυρωδιά και το γνωρίζω", του είπε ο μοναχός». 

Κάποιος πρέπει να μαζέψει τον Μόρφου γιατί με τη δίψα για δημοσιότητα κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει...