Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε πλαστική: Τι έλεγε για τις ρυτίδες της

Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε πλαστική: Τι έλεγε για τις ρυτίδες της

Σε πλαστική επέμβαση υπεβλήθη η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, λίγο πριν τις θερινές διακοπές της.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η κ. Μακρόν αποφάσισε να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση διάρκειας περίπου τριών ωρών στο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Παρίσι.

Σημειώνεται πως η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν είναι κατά 25 χρόνια μεγαλύτερή του, γεγονός που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το Le Point, η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφτηκε τον χειρούργο της στις 16 Ιουλίου και λίγες μέρες μετά με συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων έφτασε στο νοσοκομείο: «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ».

Η κ. Μακρόν πέρασε το επόμενο διήμερο το Λαντέρν στις Βερσαλλίες και στη συνέχεια αναχώρησε για τον πύργο Μπρεγκανσόν στη Νότια Γαλλία, επίσημη θερινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου.

Η ίδια στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις ρυτίδες της πάντως και τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της και πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Φυσικά, τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».