Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι συγγενείς ενός γιατρού, που έκανε αμβλώσεις, όταν πήγαν στο σπίτι του, μετά το θάνατό του.

Στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην κομητεία Γουίλ του Ιλινόις των ΗΠΑ, βρήκαν… χιλιάδες έμβρυα!

Συγκεκριμένα, οι Αρχές εντόπισαν συνολικά 2.246 έμβρυα και ξεκίνησαν έρευνα.

Ο γιατρός Ούλριχ Κλόπφερ διατηρούσε μια κλινική στο Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα, όπου έκανε αμβλώσεις και η οποία έκλεισε όταν ανακλήθηκε η άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματός του πριν από τρία χρόνια επειδή δεν είχε αναφέρει στις Αρχές ότι έχει κάνει έκτρωση σ’ ένα 13χρονο κορίτσι και επειδή δεν είχε φροντίσει να είναι παρόντες και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού στη διάρκεια των επεμβάσεων.

Ο δρ Κλόπφερ, που είχε σπουδάσει οστεοπαθητική [επιστήμη που εξειδικεύεται στην διάγνωση, αξιολόγηση, πρόληψη και θεραπεία του μυοσκελετικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος] είχε πει κατά την ακροαματική διαδικασία ότι ουδέποτε πέθανε στα χέρια του κάποια ασθενής στα 43 χρόνια που έκανε αμβλώσεις.

«Οι γυναίκες μένουν έγκυες, οι άνδρες όχι. Πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες για τις αποφάσεις που λαμβάνουν και θεωρούν ότι είναι οι καλύτερες για τη ζωή τους. Δεν είναι ο ρόλος μου να κρίνω κανέναν», είχε πει τότε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις