Ο πλανήτης τη γνώρισε πριν από μόλις πέντε χρόνια. Το 2014, σε ηλικία 27 ετών, η Κλαούντια Οτσόα Φελίξ μας συστηνόταν ως η Κιμ Καρντάσιαν του Μεξικού και η καριέρα της ως μοντέλου, προμηνυόταν εξαιρετική. Πέντε χρόνια αργότερα, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών και τους… συνωμοσιολόγους να θεωρούν βέβαιο ότι η Φελίξ δολοφονήθηκε.

Εντυπωσιακές αναλογίες, λάγνο βλέμμα, σκέρτσο και εικόνα μιας δυναμικής κοπέλας. Προσθέστε σε όλα αυτά την εντονότατη δραστηριότητα στα social media με φωτογραφίες που κάθε άλλο παρα συνηθισμένες είναι για ένα μοντέλο (με οπλοπολυβόλα και εκτοξευτήρες) και ο μύθος δεν αργεί να χτιστεί.

Πριν καν γίνει 30 ετών, η Φελίξ έχει τρία παιδιά και έχει αλλάξει αρκετούς συντρόφους. Κάπου εκεί, στους συντρόφους, βρίσκεται και η αιτία της πολυτάραχης ζωής της, ίσως και αυτή για την οποία σήμερα δεν είναι ζωντανή.

Η δυναμική Κλαούντια υπήρξε (αν και ποτέ δεν το επιβεβαίωσε) ηγετικό στέλεχος της σκληρής ομάδας εκτελεστών Los Antrax, η οποία λειτουργούσε ως επίσημος… συνεργάτης του καρτέλ του Σιναλόα, επικεφαλής του οποίου ήταν ο πασίγνωστος Ελ Τσάπο Γκουζμάν.

Όταν επικεφαλής των Los Antrax και σύντροφός της, Χοσέ Ροντρίγκο Γκαμπόα ή απλώς El Chino συνελήφθη το 2013, η Κλαούντια ανέλαβε να ηγηθεί της ομάδας κατι που είχε ως αποτέλεσμα να πολλαπλασιάσει τους εχθρούς της μέσα σε μια νύχτα…

Ο θάνατός της έχει αποδοθεί προς το παρόν σε ατύχημα. Βρέθηκε νεκρή στις 14 Σεπτεμβρίου στο σπίτι της στο Κουλιακάν, όπου πήγε με άγνωστο άνδρα το προηγούμενο βράδυ, μετά την κοινή τους παρουσία σε πάρτι. Νωρίς το πρωί, ο άγνωστος τηλεφώνησε στις αρχές και είπε ότι η Οτσόα δεν ανέπνεε. Ήταν ο επίλογος μιας πολυτάραχης πενταετίας και το θέμα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποιος τον έγραψε…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις