ΗΠΑ: Σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ κοιμόταν...

ΗΠΑ: Σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ κοιμόταν...

Τραγικό και αναπάντεχο θάνατο βρήκε μια 18χρονη στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σπίτι της, την ώρα που κοιμόταν!

Ο λόγος για την Τζέσικα Ντάνιελς, η οποία νωρίς το πρωί της Πέμπτης βρισκόταν στο σπίτι της, με τη μητέρα και τον παππού της, όταν τρεις αδέσποτες σφαίρες «τρύπησαν» τους τοίχους, με αποτέλεσμα μια από αυτές να τη χτυπήσει στο στήθος, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

«Βρισκόμουν στο ισόγειο όταν άκουσα τους πυροβολισμούς και σηκώθηκα να δω τι συμβαίνει. Άκουσα, ξαφνικά, την κόρη μου να ουρλιάζει πως η Τζέσικα πυροβολήθηκε και τα έχασα. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της» ανέφερε ο παππούς της άτυχης 18χρονης.

Οι πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σπίτι στις 5.30 τα ξημερώματα και βρήκαν τη νεαρή κοπέλα αναίσθητη. Λίγα λεπτά αργότερα, ανακοίνωσαν τον θάνατό της.

Στην έρευνα που ακολούθησε, η αστυνομία εντόπισε τουλάχιστον 18 κάλυκες από δυο όπλα εκτός σπιτιού.. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πως η Ντάνιελς θα μπορούσε να είναι στόχος.