Την κοινή πεποίθηση και τις υποψίες για τα όσα έχουν υποστεί κατά καιρούς οι Κούρδοι από τον τουρκικό στρατό επιβεβαιώνει μαρτυρία- ντοκουμέντο με ανατριχιαστικές περιγραφές από έναν Τούρκο πρώην κομάντο, ο οποίος έχει λάβει άσυλο στην Ελλάδα.

“Διαπράξαμε εγκλήματα πολέμου. Κόβαμε μέλη του σώματος των νεκρών του PKK”, αποκαλύπτει ο πρώην στρατιωτικός που περιγράφει με απόλυτη λεπτομέρεια τις θηριωδίες απέναντι στους Κούρδους αντάρτες αλλά και άμαχους.

Ο Ιμπραήμ Γιαλιλαλί ήταν στρατιώτης του τουρκικού στρατού, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις και σήμερα ζει στην Ελλάδα καθώς έχει πάρει πολιτικό άσυλο.

Ως Τούρκος στρατιώτης έχει πάρει μέρος, όπως αποκαλύπτει στον Alpha, σε φρικαλεότητες κατά των Κούρδων!

Διαβάστε: Συρία: Ο Ερντογάν δεν υποχωρεί- Φόβοι για σύρραξη με τις δυνάμεις του Άσαντ
Διαβάστε: Συρία: Ο Ερντογάν «μπαίνει» στο κουρδικό προπύργιο της Μανμπίτζ


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε: Συρία: Η διαχρονική παράνοια του πολέμου σε μια εικόνα
Διαβάστε: Αγριεύει ο Τραμπ: Βάζει στο «μάτι» τα περιουσιακά στοιχεία του Ερντογάν

“Κόβαμε τη μύτη και τα αυτιά των νεκρών ανταρτών και αμάχων. Τα κρεμούσαμε στο λαιμό μας. Κόβαμε το κεφάλι τους και βγάζαμε φωτογραφίες. Κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου είχαν κόψει το κεφάλι νεκρού και το κρατούσαν στο χέρι. Εμείς στην δεκαετία του '90 κάναμε ακριβώς το ίδιο. Αυτά που κάνει ο ISIS εμείς τα εφαρμόζαμε όταν είμασταν στρατιώτες την δεκαετία του '90 σε κουρδικές περιοχές και πόλεις.

"Έναντραυματία αντάρτη ο οποίος μιλούσε τον βάλαμε σε ελικόπτερο. Το είδα με τα μάτια μου. Τον έριξαν στο κενό από το ελικόπτερο. Εισβάλαμε κρατώντας δοχεία καυσίμων για να κάψουμε τα χωριά. Χτυπούσαμε τους κατοίκους για να φύγουν και πυρπολήσαμε τα χωριά τους. Μάλιστα ένα παιδί σκοτώθηκε από τις φλόγες μέσα στο σπίτι", αποκαλύπτει

Στις μάχες κατά των Κούρδων αιχμαλωτίστηκε και έμεινε κρατούμενος των ανταρτών του ΡΚΚ για δυο χρόνια. Όπως λέει τότε συνειδητοποίησε τα εγκλήματα που είχε πράξει ως Τούρκος στρατιώτης.

“Ο στόχος τους δεν ήταν το ΡΚΚ, ο στόχος τους ήταν οι Κούρδοι, να εξοντώσουν το κουρδικό λαό. Στόχος είναι η ισλαμοποίηση της περιοχής μαζί με την Τουρκία".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις