Θρίλερ με τον φόνο βρετανίδας συγγραφέα στην Καραϊβική - Συνελήφθη ο άντρας της [video]

Θρίλερ με τον φόνο βρετανίδας συγγραφέα στην Καραϊβική - Συνελήφθη ο άντρας της [video]

Στραγγαλισμένη και θαμμένη σε δάσος κοντά στο σπίτι της στη Δομινικανή Δημοκρατία, βρέθηκε δημοφιλής βρετανίδα συγγραφέας, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Η 60χρονη Lindsay de Feliz βρέθηκε από ομάδα αστυνομικών με τη βοήθεια σκύλων, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ενώ το σώμα ήταν τυλιγμένο με πλαστικές σακούλες από σκυλοτροφές και ήταν καλυμμένο με ένα κίτρινο σεντόνι. Για τον φόνο συνελήφθησαν ο δομινικανός σύζυγός της και ο γιος του, καθώς επίσης και ένας άλλον άνδρας. Ο άνδρας της είναι ο βασικός ύποπτος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε: "Βρισκόμαστε σε στενή επαφή με την αστυνομία της Δομινικανής Δημοκρατίας, σχετικά με το θάνατο της Βρετανίδας στο Μάο".

Η Ντε Φελίζ, γεννήθηκε στη Βρετανία και σπούδασε στα πανεπιστήμια Wolverhampton και Bradford, ενώ έγγραψε δύο βιβλία για την ζωή της στην Καραϊβική. Στο πρώτο περιέγραφε το πως εγκατέλειψε τον γάμο της, ο οποίος περιλάμβανε "ακριβές διακοπές, ακριβό ντύσιμο από σχεδιαστές και γρήγορα αυτοκίνητα" προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει εκπαιδεύτρια κατάδυσης στην Δομινικανή Δημοκρατία".

Επίσης είχε περιγράψει πως έπεσε θύμα πυροβολισμού στη διάρκεια ληστείας και την εμπειρία της από την ανάρρωση.

 Σε συνέντευξή της είχε πει: 

"Ήρθα για έξι μήνες στην Καραϊβική και τελικά κατέληξα να μείνω εδώ. Παντρεύτηκα έναν Δομινικανό και όλα πήγαιναν καλά ως την ημέρα που δέχτηκα μία σφαίρα στο λαιμό σε ληστεία μέσα στο σπίτι μου. Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να αφήσω την καριέρα μου στην κατάδυση και να ακολουθήσω μία άλλη, που ήταν η συγγραφή".

Παλιότερη συνέντευξή της