Βρετανία βιαστής: Ο Ρέιναρντ Σινάγκα, ετών 36, νάρκωσεκαι βίασε δεκάδες άνδρες. Συγκεκριμένα, καταδικάστηκε για 159 (-)ουαλικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων 136 βιασμών, με τα θύματά του να είναι τουλάχιστον 48 άνδρες, τους οποίους «ψάρευε» έξω από τα κλαμπ του Μάντσεστερ και τα πήγαινε σπίτι του. Μάλιστα, κατέγραφε τους βιασμούς στο κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν συλλεχθεί στοιχεία για τουλάχιστον 190 επιθέσεις. Ο εισαγγελέας πρότεινε τουλάχιστον 30ετή κάθειρξη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο άνδρας ήταν ανέκφραστος. Η απόλυτη απάθειά του για τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε φαινόταν στο γεγονός ότι… έπαιζε με τα μαλλιά του, την ώρα που τα θύματά του εξιστορούσαν τη φρικτή δράση του. Ο Sinaga υποστήριξε ότι τα θύματά του εκπλήρωναν την φαντασίωσή τους «να το παίζουν αναίσθητοι» κατά τη διάρκεια της πράξης.

Ο Ινδονήσιος που βρισκόταν στο Μάντσεστερ για μεταπτυχιακές σπουδές, είχε ήδη καταδικαστεί σε 20ετή φυλάκιση για τα αδικήματά του σε δύο προηγούμενες δίκες, το καλοκαίρι του 2018 και την περασμένη άνοιξη. Σε τέσσερις ξεχωριστές δίκες, ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για 136 βιασμούς, οκτώ απόπειρες βιασμού, 14 απειλές για (-)ουαλική επίθεση και για επίθεση με διείσδυση κατά 48 θυμάτων.Οι αρχές αναφέρουν ότι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν 70 από τα θύματα και κάνουν έκκληση να παρουσιαστούν για να δώσουν κατάθεση.

Η δικαστής Σούζαν Γκόνταρντ δήλωσε ότι ο Σινάγκα είναι ένας «κακός κατά συρροή βιαστής, ο οποίος έχει εξευτελίσει τους νέους» που δεν ήθελαν «τίποτα περισσότερο από μια καλή διασκέδαση με τους φίλους τους». «Κατά την κρίση μου είστε ένα πολύ επικίνδυνο, πονηρό και εξαπατητικό άτομο που ποτέ δεν θα είναι ασφαλές να απελευθερωθεί» επεσήμανε.

Φωτογραφία από το εσωτερικό του διαμερίσματος του Σινάγκα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις