Ισπανία αεροδρόμιο Μπαράχας: Ένα αεροσκάφος Boeing 767 της εταιρείας Air Canada επέστρεψε στο αεροδρόμιο Αδόλφο Σουάρεθ Μπαράχας της Μαδρίτης και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση, αφού ανέφερε ότι παρουσιάστηκε ένα «τεχνικό πρόβλημα». Σύμφωνα με την ΑΕΝΑ, τη διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά με την απογείωση του αεροσκάφους και ζήτησε να του δώσουν διάδρομο για κατεπείγουσα προσγείωση. Το αεροσκάφος έκανε επί ώρα γύρους πάνω από τη Μαδρίτη προκειμένου να εξαντληθούν τα καύσιμα του για λόγους ασφαλείας.

«Θα προσγειωθούμε στο αεροδρόμιο Μπαράχας αλλά έχουμε δεξαμενές γεμάτες καύσιμα, επομένως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στον αέρα μέχρι να πέσουν κάποια καύσιμα προκειμένου να είναι ελαφρύτερο το αεροσκάφος κατά τη στιγμή της προσγείωσης. Όλα είναι υπό έλεγχο», δήλωσε ο κυβερνήτης, ευχαριστώντας τους επιβάτες για την υπομονή.


Η στιγμή της προσγείωσης


Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα και ομάδες διασωστών για παν ενδεχόμενο.


LIVE εικόνα


Η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο συνδικάτο των πιλότων της Ισπανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροσκάφους έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.Το αεροπλάνο ενώ υπερίπταται σε χαμηλό ύψος πάνω από την ισπανική πρωτεύουσα

https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2020/04/pixel1x1.pngavion Madrid

https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2020/02/03/spain.jpg

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις