Γκουαϊδό Βενεζουέλα: Χιλιάδες κόσμου τον περίμεναν, ωστόσο υπήρξαν και έντονες αποδοκιμασίες. Έξω από το αεροδρόμιο ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια και ο χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε βουλευτές της αντιπολίτευσης και σε υποστηρικτές του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

Ο Χουάν Γκουαϊδό έγινε αποδέκτης της οργής μιας γυναίκας που τον κατηγόρησε για προδοσία. Ο Γκουαϊδό όπως φαίνεται στο βίντεο κινήθηκε απειλητικά προς τη γυναίκα, με αποτέλεσμα ο κόσμος που παρακολουθούσε να τον γιουχάρει.

Σε άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitterη γυναίκα φαίνεται ναμπουγελώνει τον αυτοανακηρυχθέντα μεταβατικό πρόεδρο.


Τι είπε ο Γκουαϊδό

«Είμαστε στο Καράκας. Μεταφέρω τη δέσμευση του ελεύθερου κόσμου, που είναι έτοιμος να μας βοηθήσει να ανακτήσουμε τη δημοκρατία και την ελευθερία (…) Η στιγμή έφτασε», τόνισε με tweet του ο Χουάν Γκουαϊδό.

Κατά την περιοδεία του, ο Γκουαϊδό έγινε μεταξύ άλλων δεκτός στον Λευκό Οίκο και παρευρέθηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Είχε αναχωρήσει από την χώρα του, αψηφώντας μια απαγόρευση εξόδου από την επικράτεια της Βενεζουέλας που του έχει επιβάλει δικαστήριο του Καράκας, απόφαση που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης είχε ήδη αψηφήσει στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις