"Ο πρωθυπουργός και η δεσποινίς Σίμοντς ανακοινώνουν με χαρά τον αρραβώνα τους και ότι αναμένουν ένα μωρό στις αρχές του καλοκαιριού" ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού. Στον λογαριασμό της στο Instagram η Carrie Symonds, έγραψε πως "κανονικά δεν θα ανέβαζα κάτι τόσο προσωπικό εδώ, αλλά ήθελα οι φίλοι μου να το μάθουν από εμένα" και ενημέρωνε πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο τέλος της περασμένης χρονιάς.

Οι δύο τους ζουν μαζί στην πρωθυπουργική κατοικία από τον Ιούλιο, ενώ έχουν υιοθετήσει και έναν σκύλο, τον Ντίλιν. Δεν ξέρουμε πως ο Dylin δέχτηκε το νέο, ωστόσο ο "Larry the Cat", ο γνωστός γάτος που ζει στον αριθμό 10 της Downing Street… δήλωσε πως ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο πρώτος βρετανός πρωθυπουργός εδώ και 250 χρόνια, που παντρεύεται στη διάρκεια της θητείας του.

Σημειώνεται πως ο 55χρονος, έχει ήδη τέσσερα μεγάλα παιδιά, από την δεύτερη σύζυγό του, Μαρίνα Γουίλερ. Παντρεύτηκαν πριν από 25 χρόνια και στη συνέχεια χώρισαν. Επίσης, έχει μία κόρη με την σύμβουλο Τέχνης Έλεν Μακίνταιρ, ενώ – σύμφωνα με το Sky News – υπάρχουν φήμες ότι έχει και ένα τέκνο εκτός γάμου. Ερωτηθείς, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, για το πόσα παιδιά έχει, είχε πει: "Αγαπώ τα παιδιά μου πάρα πολύ, αλλά δεν έχουν θέση στην προεκλογική συζήτηση, για τον λόγο αυτό δεν θα σχολιάσω".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις