Κορονοϊός μέτρα:"Από Τρίτη 17 Μαρτίου, οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου και μίσθωσης θα ανασταλούν" ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο Εμμανουέλ Μακρόν σε διάγγελμά τουσχετικά με την εξέλιξη της επιδημίας κοροναϊούστη Γαλλία. για τις προβληματικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Εξασφαλίζοντας ότι «καμία επιχείρηση δεν θα αφεθεί στον κίνδυνο της πτώχευσης» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σχετικά με την εξέλιξη τηςεπιδημίας του κορονοϊούστη Γαλλία, ο πρόεδροςEmmanuel Macronδιαβεβαίωσε τη Δευτέρα το βράδυ ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσειςπου αντιμετωπίζουν δυσκολίες δεν θα πληρώσουν "νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα και ενοίκιο".

Η ανατολική Γαλλία έχει πληγεί σκληρά από την επιδημία.Οι γιατροί αναφέρουν 10 νέες περιπτώσεις σε κρίσιμη κατάσταση κάθε μέρα, ελλείψεις σε εξοπλισμό και μάσκες,εξάντλησητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και αυξανόμενο αριθμό μελών του προσωπικού που προσβάλλονται από τον ιό. Οι γιατροί δηλώνουν ότι πλησιάζουν στο σημείο όπουθα πρέπει να αποφασίζουν σε ποιους ασθενείς θα δώσουν προτεραιότητα.Η Γαλλία διαθέτει5.000 κλίνες ΜΕΘ σε ολόκληρη την χώρα. Από τα7.500 κρούσματα σε εθνικό επίπεδο, στην Μιλούζ έχουν καταγραφεί τα 1.800 και αυξάνονται με ρυθμό 300 επιπλέον ημερησίως.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις