Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν έδωσε ο Γερμανός εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση. Όπως δήλωσε στους Times η μικρή Βρετανίδα δολοφονήθηκε μετά την απαγωγή της. Ο εισαγγελέας είπε ακόμη ότι «πιστεύουμε πως ο ύποπτος πραγματοποίησε και άλλα εγκλήματα, ειδικά σεξουαλικά εγκλήματα πιθανώς στην Πορτογαλία αλλά και αλλού, όπως στη Γερμανία», προσθέτοντας ότι θέλει να συλλέξει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί πριν έρθει αντιμέτωπος με τον Μπρίκνερ, ώστε ο 42χρονος βασικός ύποπτος να έχει όσο γίνεται λιγότερες πιθανότητες να αποδυναμώσει την εναντίον του υπόθεση.

Θεωρούν ότι είναι νεκρή

Το κουβάρι της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν έχει αρχίσει και ξετυλίγεται, μετά την αποκάλυψη πως ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, είναι ο άνθρωπος που την πήρε από το τουριστικό θέρετρο στο Αλγκάρβε τον Μάιο του 2007.

Μετά από έρευνες των γερμανικών Αρχών, ο Μπρίκνερ ανέβηκε πρώτος στη λίστα των υπόπτων, με τον επικεφαλής της έρευνας να δηλώνει στο Sky News πως θεωρείται δεδομένο ότι η Μαντλίν είναι νεκρή. Το γεγονός πως ο 43χρονος παιδόφιλος δεν συνεργάζεται, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Μιλώντας στην βρετανική εκπομπή, «Good Morning Britain», ο αρχιστυντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild, Julian Reichelt, αποκάλυψε πως η αστυνομία έχει στην διάθεσή της πληροφορίες που όχι μόνο επιβεβαιώνουν τον θάνατο της Μαντλίν αλλά και τον τρόπο που το παιδί έχασε την ζωή του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις