Οι αστυνομικοί «χτενίζoυν» την περιοχή «La Defense» αναζητώντας τον ένοπλο, ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκε η αστυνομία του Παρισιού, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro. «Ψάχνουμε για έναν ένοπλο στο εμπορικό κέντρο στην περιοχή La Defense», δήλωσε πηγή της αστυνομίας.

Το εμπορικό κέντρο, το οποίο στεγάζει περίπου 230 καταστήματα στην περιοχή των δυτικών προαστίων του Παρισιού, Hauts-de-Seine, εκκενώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Παρισιού.

Οι αρχές συστήνουν στους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή. Ως «μέτρο ασφαλείας», έχουν κλείσει προσωρινά οι σταθμοί του μετρό στην περιοχή La Défense , όπως γράφει η εφημερίδα Le Figaro.

Πληροφορίες που επικαλείται η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζουν ότι ο ένοπλος μπορεί να είναι οπλισμένος με καλάσνικοφ με τις επίλεκτες δυνάμεις της χώρας να μεταβαίνουν στο σημείο.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, ενώ σε ένα άλλο διακρίνονται πολίτες να περπατάνε αργά με τα χέρια ψηλά για να μπορούν να περάσουν από έλεγχο της αστυνομίας.