Στις βόρειες περιοχές του Λονδίνο μία μαύρη Mercedes παρέσυρε και εγκατέλειψε αστυνομικό, όμως «προδόθηκε» από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος. Τον Οκτώβρη του 2019, μία ομάδα αστυνομικών ερευνούσε μία υπόθεση με ένα αυτοκίνητο που δέχθηκε πυροβολισμούς, με τους μάρτυρες να κάνουν λόγο για μία μαύρη Mercedes που έφυγε από το σημείο.

Την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός του δεν ήταν… συνεργάσιμος. Όπως φαίνεται και στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μόλις βλέπει τον οπλισμένο αστυνομικό μπροστά του, επιταχύνει και τον παρασέρνει. Για αρκετά μέτρα ο αστυνομικός βρίσκεται στο καπό του αυτοκινήτου, πριν ο οδηγός κάνει έναν επικίνδυνο ελιγμό και τον πετάξει στο πεζοδρόμιο.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, τραυματισμένος στο κεφάλι, στα χέρια και στις αρθρώσεις, απ’ όπου πήρε εξιτήριο. Λίγες ημέρες αργότερα, και τη Scotland Yard να τον αναζητά, ο 26χρονος Αϊντίν Αλτούν, ο οδηγός του αυτοκινήτου, παραδόθηκε.

Η δίκη ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον ίδιο να καταδικάζεται για απόπειρα σωματικής βλάβης αλλά και μέλη της οικογένειάς του, για απόκρυψη στοιχείων. Η απόφαση βγήκε μέσα σε φορτισμένο κλίμα, καθώς έχουν περάσει λίγες ημέρες από τη δολοφονία του αστυνομικού Ματ Ρατάνα στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις