Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκαν γιατροί στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα της εργασίας τους. Πιο συγκεκριμένα κρατώντας τις αποστάσεις και φορώντας τις επαγγελματικές τους ρόμπες πάνω από τα εσώρουχά τους ξεγύμνωσαν το σύστημα υγείας διαμαρτυρόμενοι για τους χαμηλούς μισθούς, τις πολλές ώρες εργασίας και τα ελλιπή μέσα προστασίας από τον κορονοϊό.

Πολλοί από τους γιατρούς βρέθηκαν να μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού, αναλαμβάνοντας ευθύνες για τις οποίες δεν ήταν προετοιμασμένοι καθώς πολλοί δεν είχαν ολοκληρώσει την περίοδο εκπαίδευσης και εξειδίκευσής τους.

Τραμπ και Μπάιντεν έγιναν αγαλματίδια

Επίσης στην Ισπανία ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία μικρών παραδοσιακών αγαλματιδίων που κάνουν την ανάγκη τους και πρωταγωνιστές για φέτος φαίνεται πως θα είναι οι Ντόναλτ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν. Οι δυο υποψήφιοι μάλιστα φορούν και μάσκα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

Στην ίδια στάση απεικονίζονται και άλλοι ηγέτες κρατών όπως ο Μπόρις Τζόνσον, ο Πέδρο Σάντσεθ ενώ δεν λείπει από τις φιγούρες και η βασίλισσα Ελισάβετ.