Τα βλέμματα του κόσμου είναι στραμμένα στις ΗΠΑ και στην ορκωμοσία, με την Καμάλα Χάρις να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Δεν είναι μόνο αυτά που θα πει, απευθυνόμενη στους Αμερικανούς πολίτες αλλά και σε όλο τον κόσμο, αλλά και αυτά που θα φοράει. Αλλωστε, η μόδα στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Το επιτελείο της Καμάλα Χάρις φαίνεται ότι το γνωρίζει αυτό -πολλοί θυμούνται την εμφάνιση με τα all star- και έτσι η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε δύο μαύρους σχεδιαστές. Όπως μεταδίδει το CNN, ο Christopher John Rogers και Sergio Hudson είναι οι δύο επιλογές της για το outfit της ορκωμοσίας.

Για τους γνώστες της μόδας, η επιλογή του Christopher John Rogers -αγαπημένου και της Μισέλ Ομπάμα- δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό μαύρο σχεδιαστή, νικητή του βραβείου CFDA που λατρεύει τα έντονα χρώματα και δημιουργεί ογκώδεις σιλουέτες. Μπορεί ο Rogers να μην ταιριάζει τόσο με τις πιο κλασσικές επιλογές της Καμάλα Χάρις, αλλά σίγουρα αποτελεί μια ιδανική επιλογή.

Από την άλλη ο Sergio Hudson δημιουργεί ρούχα που αποπνέουν δύναμη και σεξουαλικότητα, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση της κομψότητας και ποιότητας. Όταν μια γυναίκα φορά ένα κομμάτι του ξέρει ότι θα περάσει στη σφαίρα του διαχρονικού. Τα κομμάτια των συλλογών του αγκαλιάζουν το σώμα, συνδυάζοντας το ανδρόγυνο με σέξι σιλουέτες. Το όραμά του είναι να φέρει πίσω στο ντύσιμο τη χαρά.

Ο συζυγός της, Νταγκ Έμχοφ φοράει κοστούμι Ralph Lauren.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις