Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας στις Βρυξέλλες καθώς ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε ανυποψίαστους πολίτες στον χώρο του μετρό. Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε επί ποδός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξαν αρκετοί τραυματίες, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός.

Η εφημερίδα LeSoir αναφέρει ότι η αστυνομία αφόπλισε τον δράστη στην στάση του Gare de l’Quest στο Molenbeek-Saint-Jain. Επιπλέον, η εφημερίδα Belga μετέδωσε ότι τα αίτια της επίθεσης οφείλονται σε ιδιωτική διαμάχη.

«Ήμουν στο αυτοκίνητο. Άκουσα ξαφνικά κάποιος να φωνάζει. Και εκεί είδα έναν άνδρα να κολλάει ένα μαχαίρι στο λαιμό μιας γυναίκας. Υπήρξε πανικός. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Η γυναίκα αιμορραγούσε έξω. Μετά έφτασε η αστυνομία και αποχωρήσαμε» ήταν τα λόγια ενός αυτόπτη μάρτυρα.

Το συμβάν, αρχικά προβλημάτισε τους αστυνομικούς καθώς λίγες ώρες πριν, στην Τουλόν της Γαλλίας, βρέθηκε ένα κομμένο κεφάλι, μέσα σε κουτί, με τις αρχές να ,μην αποκλείουν το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής επίθεσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις