Δύο πράκτορες του FBI έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς και ακόμη πέντε τραυματίστηκαν την στιγμή που επέδιδαν ένταλμα έρευνας σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην πολιτεία της Φλόριντα, σύμφωνα με την «Miami Herald».

Οι ομοσπονδιακές αρχές αναφέρουν ότι ο ένοπλος δράστης που ήταν κάτοχος υλικού παιδικής πορνογραφίας, είχε «ταμπουρωθεί» για αρκετή ώρα στο σπίτι του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο ιατρικό κέντρο του Broward Health στο Fort Lauredale. Από τους πέντε πράκτορες, οι δύο βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, όπως δήλωσε επίσημα το FBI.

Παρών στο συμβάν ήταν και οι αστυνομικές δυνάμεις του Sunrise.

Η ειδική ομάδα του FBI που ασχολείται με τις υποθέσεις εκμετάλλευσης ανηλίκων, είχε φτάσει στην οικία του ύποπτου άνδρα προκειμένου να πραγματοποιήσει  έλεγχο ρουτίνας, ύστερα από ομοσπονδιακό εισαγγελικό ένταλμα. Επιπλέον υπήρχε εντολή να γίνει κατάσχεση κινητών τηλεφώνων και υπολογιστή προκειμένου να αναζητηθούν περαιτέρω στοιχεία. Σύμφωνα με το FBI και την διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου, οι αρχές είχαν εντοπίσει την παράνομη δραστηριότητα του δράστη και στη συνέχεια προχώρησαν στην ταυτοποίησή του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις