Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο για τον Γολγοθά του γιου του, Χάντερ, που αφηγείται στα απομνημονεύματά του, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 6 Απριλίου.

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο «CBS News» και συγκεκριμένα στην εκπομπή της «Νόρα O’ Ντόνελ» , ο 78χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον αγώνα που έδωσε ο 51χρονος γιος του για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

«Ξέρετε, στοιχηματίζω ότι δεν υπάρχει οικογένεια που να μην γνωρίζει ή να μην έχει κάποιον συγγενή που να είχε πρόβλημα ναρκωτικών ή αλκοόλ», είπε ο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παραδέχτηκε επίσης στην 47χρονη δημοσιογράφο Ο’ Ντόνελ ότι η ειλικρίνεια του γιου του στα απομνημονεύματά του είχε βαθιά επίδραση μέσα του.

«Η ειλικρίνεια με την οποία προχώρησε και μίλησε για το πρόβλημά του στο βιβλίο, μου έδωσε ελπίδα. Είναι σαν να έχει επιστρέψει το αγόρι μου… ξέρετε τι εννοώ;»

Ο Τζο Μπάιντεν συνέχισε καθώς άρχισε να σπάει η φωνή του. «Εν πάση περιπτώσει, λυπάμαι που μιλάω για τόσο προσωπικά θέματα», δήλωσε ο Μπάιντεν στην Ο΄Ντόνελ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις