Καλεσμένος στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν ήταν ο πρίγκιπας Χάρι, όπου ανέφερε μερικούς από τους λόγους που με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια.

Η νέα εκπομπή The Late Late Show προβλήθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση πως το ζευγάρι δεν πρόκειται να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα, χάνοντας τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους, αν και ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «ποτέ δεν θα εγκαταλείψει την οικογένειά του».

«Δεν ήταν ποτέ εγκατάλειψη, ήταν περισσότερο ένα βήμα πίσω παρά παραίτηση», είπε στον Τζέιμς Κόρντεν ενώ έκαναν βόλτα γύρω από το Λος Άντζελες.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, όπως είδε πιστεύω πολύς κόσμος. Όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος. Ήταν καταστροφικό για την ψυχική υγεία μου», συνέχισε. «Είναι τοξικό, οπότε έκανα ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε σύζυγος και πατέρας, το οποίο ήταν “Πρέπει να πάρω την οικογένειά μου από εκεί”, αλλά ποτέ δεν απομακρυνθήκαμε», πρόσθεσε.

Ο Χάρι είπε επίσης ότι σκοπεύει να συνεχίσει να είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν όταν εργαζόταν υπό τη σκέπη της βασιλικής οικογένειας. «Όποιες αποφάσεις κι αν λαμβάνονται από εκείνη την πλευρά, δεν πρόκειται ποτέ να απομακρυνθώ», σημείωσε σχετικά με τη βασιλική οικογένεια. «Πάντα θα συνεισφέρω. Η ζωή μου είναι να υπηρετώ το λαό οπότε οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι στον κόσμο, θα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα», είπε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις