Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία της Ιντιανάπολης των ΗΠΑ, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε εγκατάσταση της FedEx στη νοτιοδυτική πλευρά της πόλης κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο. Οι αξιωματικοί που απάντησαν στην κλήση για να μεταβούν στην οδό Mirabel «εντοπίζουν πολλά θύματα», ανέφερε ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε περίπου στις 11:30 μ.μ. τοπική ώρα (σ.σ.: 07:30 ώρα Ελλάδος).

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς. Πρόσθεσε δε ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που νοσηλεύονται χωρίς να αναφέρει τον αριθμό τους.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, ο δράστης φέρεται να αυτοκτόνησε με το όπλο. Ο κόμβος FedEx στην Ιντιανάπολις, απασχολεί περισσότερα από 4.500 μέλη της επιχείρησης και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κόμβος στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.

Ο αυτοκινητόδρομος I-70 έκλεισε για λίγη ώρα, αλλά πλέον άνοιξε για τις περιφερειακές μετακινήσεις, όμως δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο Ameriplex Parkway. Το διεθνές αεροδρόμιο της Ιντιανάπολης είναι προσβάσιμο και από τις δύο κατευθύνσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις